belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
előzetes: Múzeumpedagógiai Nívódíj 2017
A hivatalos felhívást a honlapunkon előre láthatólag júliusban tesszük közzé! Kérjük, figyelje folyamatosan honlapunkat!
efop 3.3.3. projekt: Kövesse a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt híreit
Február 1-én kezdetét vette a "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt. A legfrissebb projekthírekét IDE kattintson.
képzés: Gyorsaságért kedvezmény!
2017. június 30-ig beérkező fizetés esetén 30.000 Ft kedvezményt adunk október 2-án induló Kiállítás-rendezés A-Z-ig képzésünk árából.
Felhívás múzeumi kérdőív kitöltésére: Adunk a múzeumok véleményére!
A MOKK a muzeális intézmények véleményét is beépíti Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek című projekt múzeumi módszertani fejlesztéseibe. Az online kérdőívek kitöltésére a május 31-i határidő után is lehetőséget biztosítunk.
ingyenes képzések: Képzések az EFOP 3.3.3. projekt keretében (előzetes)
A projekt keretében múzeumi szakemberek és pedagógusok számára dolgozunk ki akkreditált továbbképzéseket. A 2017. szeptemberétől induló képzésekre már most várjuk az előjelentkezéseket.
Majálisoztunk: Múzeumok Majálisa
Idén duplán jelen volt a MOKK a Múzeumok Majálisán: a Pagodában előadásokat tartottunk, két sátorunkban is két jelenleg futó projektünk került terítékre és Könyvcsere pontot is üzemeltettünk.
VEKOP-7.3.4-17: Megjelent a Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért c. felhívás
A támogatási kérelmek benyújtása 2017. június 1-től 2018. október 31-ig lehetséges.
felhívás: Módosult A múzeumi és levéltári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című felhívás
Január 30-án megjelent az EFOP-4.1.9 A múzeumi és levéltári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései c. standard felhívás módosítás közleménye. A beadási határidő kezdete: 2017.02.07.
projekthírek: Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás
Július 4-én Kecskeméten, július 11-én pedig Székesfehérváron ismerhetik meg a projekt részleteit az önkormányzatok delegáltjai. Az online jelentkezés határideje mindkét esetben: 2017. június 23.
efop 3.3.3.: Ünnepélyes projektindító sajtótájékoztató a Skanzenben
A „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című, EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt Skanzenben 2017. február 2-án megtartott projektindító sajtótájékoztatón került bemutatásra.
hálózat: Múzeumi koordinátori hálózat
Országos lefedettség és információáramlás megyeszerte működő múzeumi koordinátoraink révén.
pályázatok: Pályázatfigyelő
Válogatás hazai múzeumokat érintő aktuális pályázati kiírásokból.
Múzeumi a'la carte: A tálcán kínált interaktivitás
Miért érdemes a múzeumoknak használni a MOKK által kifejlesztett online adatbázist?
képzés: Válogasson akkreditált továbbképzéseink közül!
Folyamatosan lehet jelentkezni pedagógusoknak, és közgyűjteményi szakembereknek szóló akkreditált szakmai továbbképzéseinkre!
Tudástár: Tudástár
Szakmai kiadványoktól kezdve, a jó gyakorlatokat bemutató dolgozatokon át a tájékozódást segítő szakirodalmi ajánlóig mindent egy helyen megtalál!
múzeumi a'la carte: Múzeumi foglalkozást vagy kiállítást keres?
Válasszon a Múzeumi a'la carte-kínálatából! Adatbázisunk a magyar múzeumok aktuális kiállításait és múzeumifoglalkozás-kínálatát tartalmazza, mobiltelefonon is kereshető formában. Próbálja ki Ön is!
E-learning: Ingyenesen elvégezhető továbbképzések
Tanuljon otthona kényelméből! Élvezze a távoktatás biztosította térbeli és időbeli szabadságot, és végezze el pedagógusoknak és múzeumi szakembereknek szóló tanfolyamainkat!