belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
VEKOP-7.3.4-17: Megjelent a Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért c. felhívás
A támogatási kérelmek benyújtása 2017. június 1-től 2018. október 31-ig lehetséges.
Múzumok Majálisa: Múzeumok Majálisa és az elhallgatott történelem bemutatása
2017-ben a Nemzetközi Múzeumi Napon a múzeumoknak az elhallgatott történelem bemutatásában játszott szerepe áll a figyelem középpontjában. A téma a Múzeumom Majálisán is terítékre kerül.
Közösségek Hete: Ünnepeld a közösséged!
2017. május 8. és 14. között hagyományteremtő céllal országos rendezvénysorozat indul a Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás (EFOP 1.3.1.) projekthez kapcsolódva. A 2017. március 3-ig jelentkezők kiemelt megjelenést kapnak. A jelentkezés végső határideje: 2017. március 31.
projekt: Február 1-jével elindult az országos múzeumi és könyvtári központi fejlesztés
Február 1-én kezdetét vette a "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt.
felhívás: Módosult A múzeumi és levéltári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című felhívás
Január 30-án megjelent az EFOP-4.1.9 A múzeumi és levéltári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései c. standard felhívás módosítás közleménye. A beadási határidő kezdete: 2017.02.07.
pályázati felhívás: Megjelent Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása című felhívás
A támogatási kérelmek benyújtására az eredetileg tervezett 2017.01.30-tól nem lesz lehetőség, ezért a felhívás benyújtási határideje is módosításra kerül.
projekthírek: Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás
A Cselekvő közösségek projekt újonnan felállt mentorhálózatának tagjai a Skanzenben tartott átadó ünnepségen vehették át a 120 órás képzés elvégzését igazoló tanúsítványaikat.
karrier: E-learning oktatásszervezőt keresünk
Még van megpályázható pozíció a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek EFOP projekt keretében. A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 28.
efop 3.3.3.: Ünnepélyes projektindító sajtótájékoztató a Skanzenben
A „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című, EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt Skanzenben 2017. február 2-án megtartott projektindító sajtótájékoztatón került bemutatásra.
hálózat: Múzeumi koordinátori hálózat
Országos lefedettség és információáramlás megyeszerte működő múzeumi koordinátoraink révén.
pályázatok: Pályázatfigyelő
Válogatás hazai múzeumokat érintő aktuális pályázati kiírásokból.
Múzeumi a'la carte: A tálcán kínált interaktivitás
Miért érdemes a múzeumoknak használni a MOKK által kifejlesztett online adatbázist?
képzés: Válogasson akkreditált továbbképzéseink közül!
Folyamatosan lehet jelentkezni pedagógusoknak, és közgyűjteményi szakembereknek szóló akkreditált szakmai továbbképzéseinkre!
Tudástár: Tudástár
Szakmai kiadványoktól kezdve, a jó gyakorlatokat bemutató dolgozatokon át a tájékozódást segítő szakirodalmi ajánlóig mindent egy helyen megtalál!
múzeumi a'la carte: Múzeumi foglalkozást vagy kiállítást keres?
Válasszon a Múzeumi a'la carte-kínálatából! Adatbázisunk a magyar múzeumok aktuális kiállításait és múzeumifoglalkozás-kínálatát tartalmazza, mobiltelefonon is kereshető formában. Próbálja ki Ön is!
E-learning: Ingyenesen elvégezhető továbbképzések
Tanuljon otthona kényelméből! Élvezze a távoktatás biztosította térbeli és időbeli szabadságot, és végezze el pedagógusoknak és múzeumi szakembereknek szóló tanfolyamainkat!