belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
felhívás: Múzeumpedagógiai Életműdíj 2017
A múzeumpedagógia területén dolgozó, több évtizede a pályán lévő szakemberek elismerésére 2013-ban alapított díjat idén is odaítéli a Szabadtéri Néprajzi Múzeum. Legkésőbb 2017. augusztus 14-ig várjuk az írásos felterjesztéseket.
múzeumpedagógiai elismerés: Múzeumpedagógiai Nívódíj 2017
Közzétettük az idei Múzeumpedagógiai Nívódíj hivatalos felhívását! A jelentkezések postai és elektronikus benyújtási határideje: 2017. augusztus 14. hétfő.
MÖF 2017: Július 20-ig regisztrálhatnak a múzeumok
2017. szeptember 25. és november 12. között ismét megrendezésre kerül a nagy sikerű országos rendezvénysorozat. A fesztivál idei jelmondata: „Az ajtó nyitva áll”. A programhoz csatlakozó múzeumok 2017. július 3-tól van lehetőségük regisztrálni az erre a célra kialakított felületen.
képzés: Kiállítás-rendezés A-Z-ig idén ősszel is!
120 órás akkreditált tanfolyamunkat 2017. október 2 – november 24. között szervezzük meg. Szeptember 15-ig várjuk a jelentkezéseket.
efop 3.3.3. projekt: Kövesse a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt híreit
Február 1-én kezdetét vette a "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt. A legfrissebb projekthírekért IDE kattintson.
ingyenes képzések: Képzések az EFOP 3.3.3. projekt keretében (előzetes)
A projekt keretében múzeumi szakemberek és pedagógusok számára dolgozunk ki akkreditált továbbképzéseket. A 2017. szeptemberétől induló képzésekre már most várjuk az előjelentkezéseket.
Felhívás múzeumi kérdőív kitöltésére: Adunk a múzeumok véleményére!
A MOKK a muzeális intézmények véleményét is beépíti Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek című projekt múzeumi módszertani fejlesztéseibe. Az online kérdőívek kitöltésére a május 31-i határidő után is lehetőséget biztosítunk.
VEKOP-7.3.4-17: Megjelent a Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért c. felhívás
A támogatási kérelmek benyújtása 2017. június 1-től 2018. október 31-ig lehetséges.
felhívás: Módosult A múzeumi és levéltári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című felhívás
Január 30-án megjelent az EFOP-4.1.9 A múzeumi és levéltári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései c. standard felhívás módosítás közleménye. A beadási határidő kezdete: 2017.02.07.
karrier (EFOP 3.3.3.): Projektmunkatársakat keresünk!
A Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek című projekt keretében kommunikációs csoportvezető, általános szakmai asszisztens illetve oktatási asszisztens munkatársakat keresünk.
projekthírek: Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás
Július 4-én Kecskeméten, július 11-én pedig Székesfehérváron ismerhetik meg a projekt részleteit az önkormányzatok delegáltjai. Az online jelentkezés határideje mindkét esetben: 2017. június 23.
hálózat: Múzeumi koordinátori hálózat
Országos lefedettség és információáramlás megyeszerte működő múzeumi koordinátoraink révén.
pályázatok: Pályázatfigyelő
Válogatás hazai múzeumokat érintő aktuális pályázati kiírásokból.
múzeumi a'la carte: Múzeumi foglalkozást vagy kiállítást keres?
Válasszon a Múzeumi a'la carte-kínálatából! Adatbázisunk a magyar múzeumok aktuális kiállításait és múzeumifoglalkozás-kínálatát tartalmazza, mobiltelefonon is kereshető formában. Próbálja ki Ön is!
képzés: Válogasson akkreditált továbbképzéseink közül!
Folyamatosan lehet jelentkezni pedagógusoknak, és közgyűjteményi szakembereknek szóló akkreditált szakmai továbbképzéseinkre!
Tudástár: Tudástár
Szakmai kiadványoktól kezdve, a jó gyakorlatokat bemutató dolgozatokon át a tájékozódást segítő szakirodalmi ajánlóig mindent egy helyen megtalál!
E-learning: Ingyenesen elvégezhető továbbképzések
Tanuljon otthona kényelméből! Élvezze a távoktatás biztosította térbeli és időbeli szabadságot, és végezze el pedagógusoknak és múzeumi szakembereknek szóló tanfolyamainkat!