belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Események

VASÁRNAP

21

ÁPRILIS

HÉTFŐ

22

ÁPRILIS

KEDD

23

ÁPRILIS

SZERDA

24

ÁPRILIS

CSÜTÖRTÖK

25

ÁPRILIS

PÉNTEK

26

ÁPRILIS

SZOMBAT

27

ÁPRILIS

VASÁRNAP

28

ÁPRILIS

HÉTFŐ

29

ÁPRILIS

KEDD

30

ÁPRILIS

SZERDA

01

MÁJUS

MUZEUM@DIGIT Konferencia 2016
MUZEUM@DIGIT Konferencia 2016

Kategóriák:konferencia

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum, Díszterem 1088 Budapest, Múzeum krt. 14–16.

Regisztráció:a regisztrációs időszak végetért!

KEZDÉS
NOVEMBER
KEDD
22
BEFEJEZÉS
NOVEMBER
CSÜTÖRTÖK
24

Az idei rendezvény nagyobb hangsúlyt helyez a múzeumok és a kreatív ipar kapcsolatára, a névterekre és a digitálisan keletkező kulturális örökségre, míg állandóan megújuló, visszatérő témákról is hallhatnak majd a résztvevők, mint például a digitális múzeumi megoldásokról és az aggregációkról.

A konferencia 2016-ban is nemzetközi lesz: többek között lett, horvát és brit előadók is tiszteletüket teszik majd az eseményen, emellett számos külföldi érdeklődő is várható.

ESEMÉNY RÉSZLETES LEÍRÁSA

Az elmúlt három évben rendezett MUZEUM@DIGIT Konferenciák nagy sikerére való tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központja (OMMIK) idén negyedik alkalommal rendezi meg a MUZEUM@DIGIT Konferenciát, melyre szeretettel meghívjuk Önt.


A konferencia helye és időpontja:

Magyar Nemzeti Múzeum
2016. november 22-23.

Idén egy harmadik nappal is kiegészül a rendezvény, november 24-én egy limitált létszámú workshopot szerveznek a műtárgyfotózásról és a 3D szkennelésről, illetve a 3D nyomtatásról. A workshopon az első 60 jelentkező tud részt venni, így érdemes időben regisztrálni a konferenciára.


2016-ban a MUZEUM@DIGIT konferencia ismételten vendégül látja az AVICOM éves fesztiválját, a F@IMP 2.0 Fesztivált, melynek díjátadó ceremóniájára a konferencia első napján kerül sor a Nemzeti Múzeumban. A fesztivál programjában szereplő alkotások megtekintésére idén is lehetőség nyílik a konferencia két napja során.

A konferenciára regisztrálni lehet: 2016. október 4. - november 11.

Regisztrációs díj: 8000 Ft

REGISZTRÁCIÓ >> ( http://ommik.hu/index.php/regisztracio )

A konferencia honlapja itt érhető el.