belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Betűméret:

Kik támogatnak minket?

A „Múzeumok mindenkinek” programot (Múzeumok oktatási-képzési szerepének erősítése. TÁMOP 3.2.8/A - 08-2008-0002) a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum az Európai Szociális Alapon keresztül az Európai Unió támogatásával valósítja meg.

Támogatóink:

PartnereinkPartnereinkPartnereink

Médiapartnereink

Pályázatok.org

Programjaink megvalósításában közreműködő partnereink

Partnereink Magyar Természettudományi Múzeum - a Múzeumi vezetői ismeretek, illetve a Kiállítás-rendezés A-tól Z-ig: az ötlettől a megvalósításig a közoktatás szolgálatában című 120 órás képzések gyakorlati óráinak helyszíne.
Partnereink Magyar Nemzeti Múzeum - a Szórakoztatva tanulni, tanulva szórakozni - Projektmódszer a múzeumpedagógiában valamint a Kiállítás-rendezés A-tól Z-ig: az ötlettől a megvalósításig a közoktatás szolgálatában című 60 illetve 120 órás képzések gyakorlati óráinak helyszíne.
Partnereink Petőfi Irodalmi Múzeum - a Kiállítás-rendezés A-tól Z-ig: az ötlettől a megvalósításig a közoktatás szolgálatában című 120 órás képzések külső oktatási helyszíne.
Partnereink Ludwig Múzeum - a Szórakoztatva tanulni, tanulva szórakozni - Projektmódszer a múzeumpedagógiában című képzés gyakorlati óráinak helyszíne
Partnereink Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Egyesület
Partnereink

Magyarországi Tájházak Szövetsége

Partnereink ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar