belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Múzeumokat jól ismerő és értő pályázatbíráló szakértőket is keres a Tempus Közalapítvány

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre köznevelés, felsőoktatás, felnőtt tanulás és szakképzés területek valamelyikén dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

A pályázaton olyan magánszemély vehet részt, aki:

  • legalább B2-es szintű, aktív olvasás- és íráskészséggel rendelkezik angol nyelvből (az egyes feladatokra való felkérések kapcsán előnyt jelent további EU nyelv(ek) legalább B2 szintű ismerete),
  • a pályázat beadásakor a jelentkező elfogadja a szakértőkre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket.

Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a szakértői feladatokra történő felkérés során adminisztratív okokból előnyben részesülhetnek azok, akik vállalkozási szerződés keretében tudják ellátni a feladatot (egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság). Erről az űrlapon szükséges nyilatkoznia a pályázónak.

Milyen feladatokra keresünk szakértőket?
(Felkéréskor az alábbi feladatok merülhetnek fel, a szakértői felkérés a feladatok valamelyikére vagy akár mindegyikére vonatkozhat.)

Pályázat értékelés: magyar vagy idegen nyelven benyújtott pályázati anyagok előre meghatározott szempontok szerinti objektív értékelése feszített menetrenddel. Jellemzően online értékelési felületen történő munkavégzést jelent. A pályázatot online módon kell olvasni. Szakismeretek mellett online elérhetőség és technikai készségek is szükségesek a feladat elvégzéséhez. Az Erasmus+ program esetében összetett angol nyelvű háttérdokumentáció megismerése is elvárás. A pályázatok értékelése előtt felkészítőn való részvétel előírás lehet!

Időközi/részbeszámoló értékelés: pályázók által benyújtott időközi tartalmi beszámoló szakmai értékelése. A pályázati program és a benyújtott pályázat anyagának ismerete a feladat részét képezi.

Záróbeszámoló értékelés: a pályázók által benyújtott záróbeszámoló szakmai értékelése, jellemzően projektek esetében.

Preventív monitoring: nyertes projektek indulása előtt alapos és átfogó átvilágítása a szakmai terveknek és menetrendnek. A pályázati program, a benyújtott pályázat részletes megismerése előfeltétel. A feladat lényege a szakmai kockázatok azonosítása és egyeztetése az irodával. Részletes és írásos szakmai vélemény alkotása és elkészítése feszített menetrenddel.

Monitoring látogatás: személyes részvétel e feladattípus vállalása esetén kötelező. A látogatást megelőzően a pályázati program és a projekt részletes megismerése előfeltétel. Csak szakmai feladatot jelent, pénzügyi ellenőrzés, áttekintés nem része a megbízásnak.

A pályázati felhívás ITT elérhető.

A jelentkezést online űrlapon kell benyújtani, melynek elérhetősége: http://szakertoi.tpf.hu/

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. december 01. 16.00

A pályázattal kapcsolatos további információ elérhető honlapunkon, illetve további szakmai és technikai információ 2020. december 1. 15.30-ig kérhető a szakertok@tpf.hu címen.

***

A Tempus Közalapítvány folyamatosan számos, az oktatás-képzés és az ifjúság területén aktív szakembert foglalkoztat szakértőként. Munkájuk nagymértékben hozzájárult a Tempus elismerten magas szakmai színvonalához. Szakértőink körét idén is ki szeretnénk bővíteni, hiszen ahhoz, hogy ezt a színvonalat tartani tudjuk elengedhetetlen, hogy a különböző szakterületek lehető legszélesebb körét tudjuk lefedni tapasztalt szakemberek segítségével.

De vajon miért is érdemes szakértőként tapasztalatot szerezni a Tempus Közalapítványnál?

Erre a kérdésre leginkább a velünk már évek óta együttműködő szakemberek véleménye adja meg a választ. Visszajelzéseik szerint a Tempus Közalapítvánnyal való együttműködés állandóan izgalmas és új kihívások elé állítja a szakértőket. Minden pályázat egyedi, és a tervezett tevékenységek támogathatóságának megítélése mellett a szakmai tartalom elsőként való megismerése lehetőséget biztosít a legújabb trendek és irányok követésére. Fontosnak érzik azt is, hogy szerteágazó szakmai támogatást és felkészítést kapnak, amely elősegíti, hogy a szubjektív értékelés mellett egy igazságos és objektív sorrend alakuljon ki a pályázatok között.

 

Forrás: https://tka.hu/hir/14954/felhivas-palyazati-ertekelo-szakemberek-reszere

Nyitólap

 

 

HKSZCSPSZV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

SZEPTEMBER

21

CSÜTÖRÖTÖK

eseménynaptár


  SZEP 22
  péntek
 
Szakmai nap Pécsen JÁTSZD EL….ÉS MEGÉRTED! címmel
  SZEP 25
  hétfő
 
21. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitó
  SZEP 29
  péntek
 
Konferencia Marosvásárhelyen: MÚZEUMI ÖRÖKSÉG ÉS MÚZEUMI KOMMUNIKÁCIÓ
  OKT 12
  csütörtök
 
Megyei szakmai nap Dunaújvároson
legfrissebb híreink


2023. 09. 08.
Arany Süni Vándordíj
2023. 09. 05.
Kurta Mihály: Múzeumandragógia reziliencia – Szakandragógia-történeti visszatekintés
2023. 08. 17.
Most mutasd meg!
Skanzen hírek


2023. 09. 11.
Hagyományaink vendégségben
2023. 08. 23.
Szentendrei Nyitott Templomok Hétvégéje a Skanzenben