belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Békéstől Zaláig: újabb múzeumi koordinátorokkal bővült a hálózatunk!

Örömmel számolunk be róla, hogy 2022 márciusában négy új koordinátorral bővült a MOKK múzeumi koordinátori hálózati csapata. Az új koordinátorok a 2022. mácius 21-én online formában megrendezett koordinátori műhelygyakorlaton mutatkoztak be.

A békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum néprajzkutató muzeológusa, Salamon Edina csatlakozott hálózatunkhoz, így Békés megyében kisebb hiátus után ismét van koordinátorunk.

Komárom-Esztergom megyében Vereckei András, az esztergomi Keresztény Múzeum művészettörténész múzeumpedagógusa erősíti a MOKK országos disszeminációját. 

A Gödöllői Királyi Kastély múzeumpedagógusát, Demeter-Guba Erzsébetet is koordinátoraink között köszönthettük.

Simon-Kiss Judit, a zalaegerszegi Göcseji Múzeum múzeumpedagógusa pedig Zala megyében járul hozzá a hálózat működtetéséhez.

 

Jelenleg (2022. március 22.) 29 önkéntes megyei illetve fővárosi múzeumi koordinátor és egy koordinátori tanácsadó tagja van hálózatunknak. Koordinátoraink szakmai rendezvények szervezésével, a projekteredmények disszeminálásával aktívan részt vesznek a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek kiemelt projekt fenntartási időszakának teljesítésében.

A múzeumi koordinátori hálózat tagjairól bővebb információ az alábbi linken elérhető, régiónként és megyénként szűrhető, folyamatosan frissülő koordinátorkeresőben található:

https://mokk.skanzen.hu/koordinator-kereso

 

Kapcsolódó cikkek
Mit csinál a múzeumi koordinátor?