belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Játsszon velünk éves Skanzen kártyáért!

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) több, mint egy múzeum: tudásközpont, módszertani központ, oktatóközpont és a szellemi kulturális örökség felelőse. Egyik igazgatósága, a Múzeumi Oktatási és Képzési Központ (MOKK) 2013. november 6-án nagy megtiszteltetésben részesült: elnyerte az eFestival III. helyezését, ezzel megkapta a Kiváló Magyar Tartalom címet, továbbá a Felhasználóbarát Honlap minősítést. A honlap egyik menüje, a Múzeumi a'la carte igazi csemege nem csak a pedagógusoknak, de a kultúrát kedvelő nagyközönségnek is. 227 múzeum kiállításai és múzeumi foglalkozásai között több szempont szerint lehet szemezgetni.

A tudástárból regisztráció után letölthető könyvek, tanulmányok, oktatási segédanyagok, kutatások nem csak a felsőoktatásban kultúrális szakirányon tanulók kincsesbányája, de a múzeumi szakembereknek és a pedagógusoknak is hasznos olvasmányok. Szeretnénk, ha minél többen megismernék honlapunkat, ezért indítottuk az "Éves Skanzen kártya" játékunkat.

Játékszabályok:

Minden kedves honlap látogató részt vesz a játékban, aki 2013. november 9. és 2013. december 15. között regisztrál a mokk.skanzen.hu honlapon. A regisztrált felhasználók elérhetik a rejtett tartalmakat (Tudástár), továbbá a Skanzen Öko programsorozatához kapcsolódó újrahasznosított tárgyakra is szavazhatnak. A szavazáson résztvevő rekreált tárgyak itt láthatók.

A regisztrálók illetve a tárgyakra szavazók között kisorsolunk egy a 2014-es évre szóló páros bérletet a Skanzenbe. A regisztráció nem jelenti automatikusan azt, hogy a felhasználó megkapja a MOKK hírlevelet. Hírlevelet csak abban az esetben küldünk, ha valaki feliratkozik a hírlevélre.

A december 16-án kisorsolt szerencsés nyertest e-mailben értesítjük nyereményéről és nevét feltesszük a mokk.skanzen.hu honlapra.