belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Bővebben minderről a PIM - Hadik Október Facebook oldalán, itt.

A kapcsolódó kiállításról itt olvashat. A kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozásokról pedig itt , itt és még itt is.

Karinthy vagyok, térjen magához!

Karinthy a Hadikban volt, a PIM-ben van!

A Hadik Kávéház, és a Hadik Irodalmi Szalon számára 2013. októbere különleges hónap, a Petőfi Irodalmi Múzeummal együttműködve, közösen ünnepelik a 75 éve elhunyt Karinthy Frigyest, a Kávéház egyik leghíresebb törzsvendégét.

A Hadik Irodalmi Szalon bekapcsolódik a múltidézésbe, vendégei különböző szálakon kapcsolódnak Karinthy Frigyeshez és barátaihoz. Ezt az apropót pedig a Szalon egyik legkedveltebb sorozatával, a Generációk estjével kapcsolják össze. Az irodalom mellett az irodalom és művészet menedzselése, a tudomány és a zene kerül előtérbe október 24-én 19 órától, amikor E. Csorba Csilla, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója lesz a Hadik Irodalmi Szalon vendége a Hadik Kávéházban.


Mindkét helyszínen kvízt is szerveznek, melynek sorsolását október 30-án a Petődi Irodalmi Múzeumban, a PIM Esti Extra alkalmával tartják, ahol debütál az új Karinthy szelet és szubjektív tárlatvezetésre is sor kerül Karinthy Mártonnal. (Belépőjegy 800/400 Ft)

Karinthy vagyok, térjen magához!

Bónusz: a PIM-ben 20 % kedvezményt kap az, aki a Hadikban fogyaszt, a Hadikban pedig 20 % kedvezmény jár a PIM valamelyik kiállítására ellátogatóknak.