belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Rejtélyes múzeumnyitó program készülődik a nagykőrösi Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjteményben!

Rejtélyes múzeumnyitó program készülődik a nagykőrösi Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjteményben! A téli időszakban a múzeum zárva volt, azonban március 29-én a tavasz beköszöntével újra megnyitjuk kapuinkat!

A megnyitó programon 14 éven fölöttiekből álló, maximum 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik segítenek előkeríteni a múzeum kulcsát.

60 perc alatt kell megoldaniuk rejtélyek sorozatát, mely végigvezeti őket a múzeum helyszínein, és a feladatuk mindenhol az adódó rejtvényeket megoldani, a felmerülő akadályokat elgördíteni – a napjainkban népszerű ’szabaduló szobák’-hoz hasonlóan.

Ehhez szükséges a múzeum, a kiállítások minél alaposabb ismerete, de aki még nem rendelkezik ezzel a tudással, ne aggódjon, mert menet közben is elsajátítható, ha nyitva tartják a szemüket, eszüket.

Az a csapat, amelyiknek sikerül végigjutni az állomásokon, megtalálja a múzeum kulcsát, és ennek jutalmaképpen ’kiszabadul’, a múzeum nyitásával egyidejűleg ők is hazamehetnek a nyitott kapukon át. Természetesen minél többször várunk vissza mindenkit programjainkra, kiállításaink megtekintésére.

Jelentkezni lehet telefonon: 20/950-9560 és email-en: muzeum@korosikultura.hu. Vagy személyesen a Kulturális Központ információs pontján!