belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Regisztráció a Múzeumok Őszi Fesztiváljára 2019-ben

Regisztráció a Mőf-re

Amennyiben működési engedéllyel rendelkező muzeális intézményként programok szervezésével csatlakozni kíván a Múzeumok Őszi Fesztivál rendezvénysorozathoz, kérjük töltse ki az oldal alján látható kérdőívet.

A kérdőívben megadott e-mailcímre érkező automatikus üzenetben fog minden további tájékoztatást megkapni a regisztrációs felületre történő belépéshez szükséges "MOF2019" kezdezű intézményi regisztrációs kóddal együtt.

regisztracio.oszifesztival.hu regisztrációs felület az e-mailben leírt módon, a felület aktiválását követően érhető el, belépés a "MOF2019" kezdetű intézményi regisztrációs kódjával és jelszavával lehetséges.

Erre a weboldalra bejelentkezve kitöltheti az intézményre és a tervezett programokra vonatkozó adatlapot és megadhatja a költségtervet/árajánlatot, majd beküldheti azt a Múzeumok Őszi Fesztiválján való részvételhez.

Regisztráció, jelentkezés és a programtervezet megadásának határideje:

2019. július 3. szerda

 

FIGYELEM!

Kérjük a jelentkezéshez benyújtani az intézményvezető által aláírt, részvételi szándéknyilatkozatot, mely ITT tölthető le. A szándéknyilatkozatot eredeti formában, postai úton is kérjük megküldeni Balogh Enikő nevére, (Szabadtéri Néprajzi Múzeum, 2001 Szentendre, Pf. 63).

postára adási határidő: 2019. július 03. szerda (postai bélyegző kelte), továbbá a beszkennelt változatot kérjük feltölteni a regisztrációs felületre július 3-ig.