belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Kérdőíves felmérés: Hogyan hatott a karantén-időszak a múzeumi dolgozók életére, munkájára?

Tisztelt Intézményvezető, kedves Kolléga!
 

A múzeumok elhúzódó zárva tartása, a világjárvány következtében bevezetett korlátozások alapvetően alakították át mindennapi feladatainkat, munkavégzésünk módját. Kérdőíves kutatásom célja, hogy feltérképezzem, hogyan hatott a karantén-időszak, az otthoni munkavégzés a múzeumi dolgozók életére, munkájára. A kérdéseket 10 panelben teszem fel, és őszinte leszek: nem lesz könnyű kitölteni.

Ugyanakkor a kérdőív alapján átfogó tanulmány készül a múzeumok elmúlt egy évéről, amely a jövő számára dokumentálja ezt a kihívásokkal teli időszakot.

Így közös érdekünk, hogy minél többen beszámoljanak tapasztalataikról a múzeumi szakmából!

Kérem, biztassák arra intézményük valamennyi dolgozóját, hogy töltsék ki az alábbi kérdőívet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep6rmbJcLw2I3PEjpm88cqFiQ0vN3bgSb4iFLk1XqaDik51Q/viewform?usp=sf_link   

A kutatás eredményeit a Debreceni Egyetemen folytatott PhD-disszertációm elkészítéséhez használom fel, amely a múzeumok online tereit, tevékenységeit vizsgálja.

A kutatás eredményeit lehetőség szerint már a nyár folyamán publikálom. A januári 1006 főt megszólító látogatókutatásom alapján készült elemzés itt olvasható:
Hogyan értékelik a magyar látogatók a múzeumok koronavírus alatt folytatott online tevékenységét? -https://mokk.skanzen.hu/admin/data/file/20210527/berenyi_marianna_hogyan_ertekelik_a_latogatok_a.pdf

Előre is köszönöm fáradozását!

Üdvözlettel: Berényi Marianna

A kérdőív kitöltéséhez szükséges idő: 15-20 perc
A kérdőívet 2021. június 16-ig lehet kitölteni.