belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Ösztöndíjas kulturális és turisztikai menedzser továbbképzés indul a Corvinuson!

2023. január 31-ig lehet jelentkezni a Budapesti Corvinus Egyetem februárban induló, egyéves, levelező rendszerű, ösztöndíjas kulturális és turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésre és szakközgazdász képzésére.

A Budapesti Corvinus Egyetem Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont (korábbi nevén Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont) immár negyedik alkalommal indít Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzést és szakközgazdász-képzést. Az oktatásban részt vesznek a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói mellett a turizmus szakma legkiválóbb szakemberei, köztük a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai is. Az oktatás célja olyan kulturális turisztikai menedzserek képzése, akik gyorsan és kreatívan tudnak alkalmazkodni a változásokhoz.

A képzések két félévesek, levelező munkarendűek. Kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás.

Tandíj: 430.000 Ft/félév

Az első félév tandíját az ösztöndíj pályázaton sikeresen teljesítő hallgatók részére a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány fizeti.

A pályázó hallgatók szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján jelentkezhetnek a képzésre. A képzés elvégzését követően a közgazdászok szakközgazdász oklevelet kapnak, minden más egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkező turisztikai fejlesztési menedzser lesz

Early bird kedvezmény: akár 10% 2023. január 15-ig történő jelentkezés esetén (a képzés ideje alatt, minden félévben). Az Early bird ár 390.000 Ft/félév. A program szakmai tartalmával kapcsolatban a szakfelelős ad tájékoztatást.

Szakfelelős: Dr. Jászberényi Melinda egyetemi docens (jaszberenyi@uni-corvinus.com). További kérdés esetén írjon a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu címre.

Szak indítása: 2023. február.

Jelentkezési határidő: 2023. január 31.