belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Online elérhető Az önkéntesség színei című kötet

Elérhető online a Gyerekparadicsom Alapítvány kötete, mely az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 konferenciája és az annak nyomán 2022 novemberében rendezett konferencia előadásai alapján készült írásokat tartalmazza.

A konferenciák rendezésben és a kötet elkészítésében A Széchenyi Egyetem Apáczai Kara volt a Gyerekparadicsom Alapítvány együttműködő partnere.

"Az önkéntességet csinálni a legfontosabb és legörömtelibb. De hogy minél több ember minél többet és izgalmas formákban önkénteskedjen, ahhoz kell, hogy a fiatalok találkozzanak az élménnyel, a lehető legtöbb szakon kapjanak az egyetemisták inspirációt arra, hogy felismerjék, választott szakmájuk gyakorlása közben bővíthetik erőforrásaikat önkéntesek foglalkoztatásával, és szerezhessenek önkésmenedzsment-ismereteket, hogy ezt meg is tudják tenni. Ehhez kell, hogy hallgatóktól vezetőoktatókig sokan írjanak is az önkéntességről, hívják fel a figyelmet nemzetközi közösség cikkeire, azokkal és a hazai szakirodalommal összevetve, jelenségekre, trendekre, jó gyakorlatokra, saját iniciatívákra."
                                                                                                                                                   (Tóbiás László)

https://gyerekparadicsom.hu/