belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

A közvetlenül megpályázható uniós forrásokhoz segítséget nyújt a Magyar Fejlesztési Központ

Felhívás kulturális intézmények részére:

Az Európai Unió finanszírozási struktúrájában jelentős változás fog bekövetkezni a közeljövőben,2021-től kezdve ugyanis a Horizon 2020-program helyébe lép a Horizon Europe. A közvetlen brüsszeli fejlesztési forrásokra egy új rendszerben lehet majd pályázni,a 100 milliárd eurós támogatási keretösszeget magában foglaló Horizon Europe égisze alatt.

A közvetlenül megpályázható uniós forrásokkal kapcsolatban igény esetén a kulturális intézmények részére is segítséget nyújt a Magyar Fejlesztési Központ (MFK).

A szervezet honlapja: http://mfk.gov.hu/

„Az MFK kiemelt feladata, hogy segítse a magyarokat a közvetlen támogatású uniós források elnyerésében. Az MFK minden magyarul beszélőnek - éljen a Kárpát-medence bármely pontján- eligazodást nyújt az uniós pályázatok rendszerében. Portálunk egyrészt az MFK tevékenységeinek bemutatására, másrészt konzorciumi partnerek felkutatására szolgál. Az MFK missziójának tekinti a projektfejlesztéssel és konzorciumépítéssel kapcsolatostanácsadást is. A honlapon található Partnerek lehetőséget választva az egyes európai uniós szakpolitikákhoz kapcsolódó partner-kereső oldalak közvetlenül elérhetők.

A honlap látogatói a fentieken túl nyomon követhetik az MFK legfrissebb híreit, és mindössze egy kattintással elérhetik a www.palyazatokmagyarul.eu és www.nyeromagyarok.eu oldalakat.

forrás:mfk.gov.hu