belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Legjobb rendezvényhelyszín díjat nyert a Gödöllői Királyi Kastély!

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában - így szállodától légitársaságon át a rendezvényhelyszínekig - adhatták le voksukat a Business Excellence díjra. Az egyes kategóriák három „shortlist-es” jelöltjéről most is egy szakmai zsűri döntött, az olvasók ezek közül választhatták ki kedvencüket.

Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Gödöllői Királyi Kastély egymást követő két évben is jelölést kapott rendezvényhelyszín kategóriában, ráadásul az idén egyedüli fővároson kívüli helyszínként.

A szakma és az üzleti partnerek támogatása egyértelműen fontos visszacsatolása annak a bizalomnak, miszerint a történelmi környezetben, hatalmas angol tájképi kerttel ölelt épületegyüttes továbbra is jeles helyszíne a különlegességeket keresőknek. A kastély díszterme egyedi eleganciájával, egykori lovardájából kialakított többcélú konferenciaterme és a hozzá tartozó szekciótermek mind-mind egy királyi környezetbe álmodott rendezvényt ígérnek. Természetesen a klasszikusan elegáns közeg is folyamatos minőségi fejlesztésekre törekszik, hogy az eseményein résztvevőknek minél teljesebb élményben és magas szolgáltatási minőségben legyen részük.

A 6 évvel ezelőtt alapított díjat egyre nagyobb érdeklődés kíséri, egyre komolyabban veszi a szakma.
Ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. Ez pedig egy különösen fontos szegmens a hazai turizmus számára!

Legjobb rendezvényhelyszín díjat nyert a Gödöllői Királyi Kastély!


A gödöllői kastély ezúton is köszöni a szakma képviselőinek és a szavazóknak a bizalmat és az elismerést.

Bővebb információ:
Tüske Boglárka
sajto@kiralyikastely.hu